Feesten en partijen

‘Wij behoren van het geluk te genieten wanneer wij het hebben, zoals de vruchten in de herfst’ (Epictetus, Romeins filosoof).

Door bijzondere gelegenheden op een bijzondere plek te vieren, creëer je een meerwaarde en wordt de beleving sterker. De Coockpit is zo’n bijzondere locatie. Er zijn verschillend ingerichte ruimtes die in totaal plaats bieden aan 350 gasten. Bovendien is het een locatie met vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Op basis van uw wensen doen wij graag een passend voorstel.

De Coockpit verzorgt onder andere:

- Bruiloften; - Recepties;
- Jubilea; - Themafeesten;
- Koffietafels; - Barbecues.

Natuurlijk werkt De Coockpit samen met het vliegveld en er zijn dan ook diverse vliegarrangementen te boeken. Kennismaken met sportvliegen is een rijke beleving; een aanrader! Maar ook bij slecht weer is De Coockpit een slimme bestemming: niet omdat er zoveel mogelijk is of omdat er ruimschoots parkeer- gelegenheid is, maar omdat de dienstverlening zowel professioneel als aangenaam persoonlijk is.

Ook voor zakelijke bijeenkomsten – zoals vergaderingen, symposia en bedrijfs- feesten – kan De Coockpit in iedere vraag voorzien.